A filmmaraton szabályzata

06 Aug
Közzétette biropszo, 2011-08-06 17:35

#1 - A Filmmaraton egy non-profit projekt, kizárólag szórakoztatási céllal. A szervezőknek nem áll szándékában a szerzői jogok megsértése.

#2 - A Filmmaraton projekt jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. A közreműködők nem részesülnek díjazásban.

#3 - A Filmmaratonok során kizárólag a már nyilvánosságra hozott, hivatalos digitális (adathordozó, stream) megjelenést követően elérhető filmek, rövidfilmek, sorozatok kerülhetnek vetítésre.

#4 - A Filmmaraton zártkörű rendezvény, csak a szervezők által előzetesen meghívottak vehetnek rajta részt. 

#5 - A soron következő Filmmaraton időpontjáról, azt legalább 30 nappal megelőzően, értesítést küldenek a szervezők és a honlapon (alwayswatching.hu) is külön jelzésre kerül! Amennyiben meghívást kaptál, úgy a Filmmaratonon való részvételedet vagy távolmaradásodat legkésőbb a Filmmaraton kezdete előtt 48 órával jelezd - illendőségből és hogy tudjunk rá készülni!

#6 - A Filmmaraton, pontosabban az első film vetítése, ha ezt külön nem jelzem, akkor a szokott helyen, szombaton, reggel 9.00-kor kezdődik. Ha némi reggelire is fened a fogad, akkor mindenképpen előbb érkezz!

#7 - Egy Filmmaratonon vetített filmek hossza összesen nem lehet kevesebb mint 9 óra (ez a filmmaraton nettó hossza). Egy Filmmaraton teljes időtartama (bruttó hossz) az eddigi tapasztalatok szerint ezt legalább 1,5-2 órával haladja meg. Egy Szupermaraton nettó hossza legalább 12 óra.

#8 - Filmmaraton naptári negyedévenként legfeljebb csak egyszer kerülhet megrendezésre. Ez a kitétel nem vonatkozik a Szupermaraton keretében megrendezett vetítésekre, amiből évente legfeljebb egy lehet.

#9 - A Filmmaratonok sorában minden egyes filmet csak egyetlen alkalommal vetítünk, szóval gyere rendszeresen, mert nincs legközelebb! Ez alól kivételt csak a Szupermaratonok jelentenek, ahol esetenként előfordulhat, hogy a választott téma, vagy aktualitás miatt újrázunk egy-egy filmet.

#10 - Ha eljössz, érezd jól magad, gyere kényelmes ruhában, a többit bízd a szervezőkre!

Címkék 

FILMMARATON