Steven Spielberg

16 Aug

War Horse (2011)

Közzétette biropcs, 2012-08-16 10:55

A Hadak útján egy Albert nevű fiú és Joey névre hallgató lovának elsöprő erejű története. Nehéz idők járnak, nemsokára kitör az I. világháború. Albert édesapja eladja Joey-t a brit lovasságnak, akik rögtön be is vetik őt a frontvonalakon túl - így megkezdődik Joey kalandos utazása, háttérben az első világháborúval. 

Nem véletlen, hogy a film nem volt egy átütő siker sem a pénztáraknál, sem pedig az Akadémia köreiben. Tippem szerint jelölni is csak muszáj volt (és hát a 2011-ben nem is volt olyan jó a felhozatal). Szóval Spielberg egy baromi látványos Disney mesefilmet forgatott az első világháborút végigkűzdő paciról, néhol abszolúte, néhol pedig a legkevésbé sem hihető, gyakran giccsbe forduló elemekből összerakva. Nekem hiányzott belőle a vér, az igazi kín, viszont a paci szeméről 5 percenként nagytotált is kaphatunk. A film kockázatmentes, mindenki pontosan tudhatja hogyan fog végződni, spielbergesen... Én azt hittem, a naplementébe gyaloglást a filmeken törvényileg tiltották be jó tizenöt évvel ezelőtt, pláne, ha ló is érintett a dologban.

War Horse (2011) - biro-peter rated this 7. [my IMDb ratings]

14 Dec

The Spielberg Face

Közzétette biropsze, 2011-12-14 18:22

01 Nov

Tintin sikeresen nyitott Európában

Közzétette biropk, 2011-11-01 07:01

Peter Jackson, Steven Spielberg Tintin movie grosses $55.8 million ...
Examiner.com
The Adventures of Tintin, the movie that brought The Hobbit director Peter Jackson together with ET director Steven Spielberg, brought in almost $60 million this past weekend. The film has been released overseas in European countries like France and ...

további hírek »

[The Hobbit: An Unexpected Journey]

Oldalak